Mizarstvo Razgoršek

Lesena notranja oprema....

Mizarstvo Razgoršek

Lesena notranja oprema.... (foto: freepik.com) 

 

Zanesljivost izdelave, vzdržljivost artiklov, kakovost pohištva ter prenos izkušenj v oblikovanje lesnih elementov so značilnosti, s katerimi se naše mizarsko podjetje ponaša že od svoje ustanovitve, do katere je prišlo že leta 1984. V teh 35 letih so delovni principi Mizarstva Razgoršek ostali nespremenjeni, zato smo lahko skozi vsa ta leta tudi ostali zelo uspešno podjetje.

Če torej želite originalno, po meri in hkrati kvalitetno stavbno pohištvo ali leseno notranjo opremo, se lahko obrnite na nas z enakim zaupanjem, kot do preverjenega poslovnega partnerja. Nudimo vam svoje bogate izkušnje, celovito paleto storitev, izmero, pripravo načrta  pohištva, široko izbiro materialov, pestro paleto barv, dostavo in seveda tudi montažo.

V Mizarstvu Razgoršek na prvo mesto postavljamo vaše zadovoljstvo, dosežemo pa ga s hitrim in kakovostno opravljenim delom ter s konkurenčnimi cenami. Posebej smo ponosni prav na to, da se lahko pohvalimo z izjemno ugodnimi cenami.

Naša osnovna dejavnost je mizarstvo, naša prva ljubezen pa je pohištvo. Izdelamo lahko katerokoli pohištvo po vaših željah in vaših merah - za kuhinjo, spalnico, otroško sobo, dnevno sobo, hodnik oziroma predsobo, kopalnico ali za vašo pisarno. Poleg vseh naštetih izdelkov pa našo ponudbo lepo dopolnjuje izdelava posebnih elementov pohištva, kot so jedilne, konferenčne ter pisalne mize, vgradne in garderobne omare ter tudi postelje.

Mizarstvo Razgoršek 1

Garderobna omara je "obvezna oprema" vsake spalnice....(foto: freepik.com)

 

Za izdelavo vašega pohištva lahko izbirate med 4 osnovnimi materiali, kot so masivni les, furnir, iveral in ultrapas. Vsak od teh materialov ima svoje prednosti, zato našim strankam priporočamo njihovo uporabo glede na namen pohištva, na vrsto bivalnega ali delovnega ambienta in na estetsko funkcijo v povezavi z drugimi elementi okolice.

Veliko se posvečamo tudi izdelavi stavbnega pohištva. Slednje je ključno zaradi ekonomičnosti, varnosti, prikupnega videza in prijetnega bivanja v zgradbah ali v posameznih prostorih. V Mizarstvu Razgoršek vse stavbno pohištvo izdelujemo iz različnih lesnih materialov. V naši bogati prodajni ponudbi so navadna okna, drsna okna, balkonska vrata, notranja vrata, drsna vrata, vhodna vrata in tudi garažna vrata.

Mizarstvo Razgoršek 2

Posvečamo se tudi izdelavi stavbnega pohištva....(foto: freepik.com)

 

V Mizarstvu Razgoršek se vsega lotevamo s profesionalnim pristopom – tako bomo prek svojih dolgoletnih izkušenj odgovorili na vsa vaša vprašanja, vam strokovno svetovali in skupaj z vami našli najboljše rešitve.

Zanesljivost, vzdržljivost, kakovost in izkušnje – vse to je MIZARSTVO RAZGORŠEK.

 

Mizarstvo Primož Razgoršek s.p.
Založe 46
3313 Polzela

Kontakti:
Tel: +386 (0) 41 655 949
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Spletna stran: www.mizarstvo-razgorsek.si

Delovni čas:
Od ponedeljka do petka: od 8:00 do 16:00 ure
Sobota in nedelja: zaprto

Sledite nam

facebook  twittergooglrplus

 

Dnevne Novice
Za oglaševanje nas kontaktirajte na: urednistvo@dnevne-novice.com


 

enovice Prijavite se v E-novice
100% zasebnost!
  SLEDITE NAM 
facebook twitter google      
sll

logotip   Dnevne Novice
   smo slovenski spletni medij.
   Slovenskim uporabnikom
   ponujamo malce drugačen
   zbir novic, kot ostali mediji.
   Ponavljanje enakih "mainstream"
   zgodb, ki jih objavljajo slovenski
   novičarski mediji, televizijska
   poročila, nas ne zanima. Prav
   tako se ne ukvarjamo s slovensko
   strankarsko politiko!

OPOMBA! Ta stran uporablja piškotke in podobne tehnologije.

Če ne spremenite nastavitve brskalnika, se strinjate z njo in s pravilnikom o zasebnosti na tej povezavi. Preberite več o Pravilniku o zasebnosti

Razumem

Če ne spremenite nastavitve brskalnika,
se strinjate z njo in s pravilnikom o
zasebnosti na tej povezavi
.