Pogoji uporabe


1. SPLOŠNI POGOJI
 
Spletni medij Dnevne Novice upravlja podjetje RETRODESIGN, marketing in oglaševanje d.o.o. Dunajska cesta 10, 1000 Ljubljana.
 
Vsi pogoji uporabe veljajo za registrirane kot tudi za neregistrirane uporabnike. Z vstopom na katerokoli podstran spletnega medija Dnevne Novice (www.dnevne-novice.com), uporabnik potrjuje, da je seznanjen z Pogoji uporabe ter se z njimi strinja.
 
Za uporabo določenih storitev je potrebna registracija uporabnika. Pri registraciji boste morali posredovati vse zahtevane podatke za ustanovitev uporabniškega računa. V času trajanja uporabe, se uporabnik (naročnik) zavezuje, da so podatki pravilni in ažurni.
 
 
Spletni medij Dnevne Novice (www.dnevne-novice.com) si pridružuje pravico brez predhodnega obvestila spremeniti Pogoje uporabe oziroma izbrisati katero koli vsebino. To so lahko spremembe katerega koli dela (servisi, storitve, predpisi), ki vplivajo na pravilno delovanje spletnega časopisa.
 
Pri tem bo ob vsaki spremembi Pogojev uporabe spremenjen datum. Spremembe začnejo veljati od dneva objave dalje.
 
3. AVTORSKE PRAVICE
 
Vse novice ter fotografije, ki se nahajo na spletnem mediju Dnevne Novice (www.dnevne-novice.com) so avtorsko začitene ter so namenjene le za osebno in nekomercialno uporabo.
 
Brez pisnega potrdila izdajatelja je uporaba novic in fotografije strogo prepovedana. Spletni medij vas s svojimi sodelavci vljudno prosi, da spoštujete delo novinarjev. V kolikor boste kršili predpisane pogoje, vas opozarjamo da ste kazensko kot tudi odškodninsko odgovorni. Družba Retrodesign d.o.o. bo v tem primeru zavarovala vse pravice sodelavcev kot tudi same družbe.
 
4. VARSTVO OSEBNIH PODATKOV
 
Pri nekaterih storitvah morate opraviti registracijo. Vsak uporabnik je odgovoren za vse aktivnosti, ki so opravljene z uporabo vašega uporabniškega računa. Priporočljivo je, da v kolikor uporabljate javni računalnik, ne shranjujete uporabniškega imena kot tudi ne shranjujete gesla za uporabniški račun.
 
V kolikor imate utemeljeni sum, da je prišlo do zlorabe vašega uporabniškega računa, morate o tem nemudoma obvestiti družbo Retrodesign d.o.o. (izdajatelj) na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na naslov Retrodesign d.o.o. Dunajska cesta 10, 1000 Ljubljana s pripisom za Spletni medij Dnevne novice
 
Uporabnik z registracijo dovoljuje družbi Retrodesign d.o.o. (izdajatelj), da posredovane osebne podatke uporablja in shranjuje v skladu z ZVOP-1 oz. da posredovane  osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za naslednje namene: statistične obdelave, segmentacijo bralcev, izpolnjevanje pogodbenih obveznosti, obveščanje o ponudbah ter za telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje ter zbiranje naročil oziroma da posredovane podatke uporabi za namen neposrednega trženja.
 
Osebne podatke registriranih uporabnikov lahko Retrodesign d.o.o. (izdajatelj) hrani in obdeluje neomejeno oziroma do pisnega preklica privolitve registriranega uporabnika. Na podlagi 73. člena ZVOP-1 lahko posameznik kadarkoli pisno zahteva, da Retrodesign d.o.o. (izdajatelj) trajno ali začasno prenehata uporabljati posredovane osebne podatke za namene neposrednega trženja, pri čemer je Retrodesign d.o.o. (izdajatelj) na svoje stroške dolžno v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem v nadaljnjih 5-ih dneh pisno obvestiti posameznika, ki je to zahteval. Registriranemu uporabniku pripadajo vse pravice skladno z ZVOP-1 in Zakonom o varstvu potrošnikov (Ur. l. RS, št. 20/98 s spremembami in dopolnitvami; ZVPot).
 
Družba Retrodesign d.o.o. (izdajatelj) se zavezuje, da bo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, ravnala skrbno in odgovorno. Brez privolitve uporabnika, osebnih podatkov ne bo razkrivala nepooblaščenim osebam.
 
Retrodesign d.o.o. ne prevzema odgovornosti za izgubo ali škodo, ki nastane v primeru nepooblaščene uporabe vašega računa ali gesla.
 
5. SPLOŠNO
 
Vsi Pogoji uporabe so vezani na zakone, ki veljajo v Republiki Sloveniji. V primeru reševanja sporov v zvezi s spletnim medijem Dnevne Novice (www.dnevne-novice.com), za katerega so bile uporabljene vse možnosti zunajsodnega sporazuma, je pristojno sodišče v Ljubljani.
 
Dnevne Novice: 21.07.2017
enovice Prijavite se v E-novice
100% zasebnost!
  SLEDITE NAM 
facebook twitter google      
sll

logotip   Dnevne Novice
   smo slovenski spletni medij.
   Slovenskim uporabnikom
   ponujamo malce drugačen
   zbir novic, kot ostali mediji.
   Ponavljanje enakih "mainstream"
   zgodb, ki jih objavljajo slovenski
   novičarski mediji, televizijska
   poročila, nas ne zanima. Prav
   tako se ne ukvarjamo s slovensko
   strankarsko politiko!

OPOMBA! Ta stran uporablja piškotke in podobne tehnologije.

Če ne spremenite nastavitve brskalnika, se strinjate z njo in s pravilnikom o zasebnosti na tej povezavi. Preberite več o Pravilniku o zasebnosti

Razumem

Če ne spremenite nastavitve brskalnika,
se strinjate z njo in s pravilnikom o
zasebnosti na tej povezavi
.